Conference League

Τσακίρης: «Υποχρέωση για την ΑΕΚ η πρόκριση – Αυτοί έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ως υποχρέωση χαρακτήρισε για την ΑΕΚ την ανατροπή επί της Νόα (15/8, 20:30) και την πρόκρισή της στα Playoffs του Conference League, ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην εκ νέου μη συμμετοχή του Λιβάι στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, αναλύοντας τα αγωνιστικά δεδομένα. Εξήγησε, δε, ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα βασιστεί περισσότερο στους παίκτες που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε, ο Στρακόσα θα είναι στην εστία, δεξιά στην άμυνα ο Ρότα, ενώ σιγά-σιγά δείχνει να κλειδώνει του Πήλιου για αριστερά. Ο Βίντα θα είναι στα στόπερ, έχοντας δίπλα του είτε τον Κάλενς είτε τον Μουκουντί. Στα χαφ, κατά κύριο λόγο, θα είναι οι Σιμάνσκι και Πινέδα, με τον Ελίασον δεξιά και αριστερά τον Γκατσίνοβιτς. Ο Λιούμπισιτς πιθανότατα θα τοποθετηθεί πίσω από τον Τσούμπερ, ενώ παίζει πολύ δυνατά και του Λαμέλα.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στα όσα -πολύ σημαντικά, όπως τα χαρακτήρισε- είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x